Riviera strand

Med havsutsikt och naturskönt läge i Båstad har vi byggt ett modernt hotell. Här finns 148 sviter varav 51 ägarsviter med flexibla planlösningar. Det anrika Riviera har återuppstått i ny fräsch tappning och kompletterats med två nya byggnader i tre plan samt ett poolhus.

Att äga en svit på Riviera Strand innebär ett fördelaktigt och bekymmerslöst ägande. Du förfogar över sviten tre månader om året och när du inte är där har hotellet din svit till uthyrning. Denna intäkt får du ta del av som en typ av avkastning.

Hotelloperatören sköter allt det praktiska med nyckelutlämning, kontroll, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Hotellet tar även hand om fastighets- och trädgårdsskötsel. Dessutom kan du köpa till en mängd andra servicetjänster som gör ert boende bekvämt och behagligt.

Sviter kan också ägas av företag. Företagets egen svit kan då användas på flera sätt och alltid med full hotellservice om så önskas. Perfekt för företaget som vill kunna erbjuda sin svit till viktiga kunder, gäster och personal. På hotellet finns mötes- och konferensmöjligheter. Det finns även möjlighet att erbjuda sina anställda rekreation och en aktiv semester.